Double Twelve

De Swinging Wheels Double Twelve

De Swinging Wheels Double Twelve zijn de beste oplossing die het dichtste in de buurt komen bij een vaste driewieler. De Double Twelves zijn te herkennen aan hun gouden gegalvaniseerde kleur en dubbele brug. De Double Twelves zijn zeer sterk maar nog steeds flexibel genoeg om de omschrijving verend te kunnen gebruiken.

Steeds vaker kregen wij van mensen met klassieke driewielfietsen de vraag, ´wij willen ook zo graag weer met de auto en fiets op pad, kunt u daar eens over nadenken!´

Hiervoor zijn de Double Twelves ontwikkeld , de Double Twelves komen 93-98% in de buurt van vaste driewielers qua stabiliteit , maar u hebt nog steeds de mogelijkheid om de Double Twelves eenvoudig te demonteren voor transport achter op de fietsdrager. Ook het weer monteren kost slechts enkele minuten.

De Double Twelves zijn zo sterk en maximaal gericht op het driewielergebruik dat de veren te sterk zijn om omhoog te zetten, daarvoor zijn de zilveren Swinging Wheels het meest geschikt!

De Swinging Wheels

De Swinging Wheels worden vaak gebruikt om in het begin met de wielen op de grond te rijden voor het terugkrijgen van vertrouwen.

Daarna gaan de Swinging Wheels vaak omhoog (3-5 cm) om nog meer het fietsgevoel te benaderen maar de veiligheid van het ´opvangen´ te behouden.

De Swinging Wheels zijn nog steeds te herkennen aan hun zilveren gegalvaniseerde kleur en enkele brug.