Het gemak van Swinging Wheels tegenover een driewielfiets voor ouderen

Onze Swinging Wheels hebben natuurlijk veel voordelen ten opzichte van een gewone driewielfiets voor ouderen. Zo kunt u de wielen bijvoorbeeld makkelijk op uw huidige fiets laten plaatsen waardoor u het vertrouwde gevoel behoudt van uw eigen fiets. Een ander belangrijk voordeel is het gemak waarmee u de wielen zelf op uw fiets zet en er afhaalt. Ideaal wanneer u de fiets wilt opbergen in uw schuurtje of achterop de fietsendrager wilt zetten voor een heerlijke fietsvakantie.

Zijwielen losmaken

Als handelaar in zijwielen voor volwassenen, weten we dat niet iedereen twee rechterhanden heeft. Wij zien sommige mensen dan weleens denken bij de aanschaf van de Swinging Wheels; hoe krijg ik deze wielen zelf van mijn fiets? Zo past hij immers niet achterop de auto. Eigenlijk is het vrij simpel. Allereerst monteren wij het systeem van de Swinging Wheels achterop uw fiets. Hier hoeft u niks aan te doen. Als u vervolgens besluit om de wielen, voor bijvoorbeeld een vakantie naar Frankrijk, van uw fiets te halen bent u binnen een minuut klaar. U zet uw fiets op de standaard en maakt aan een kant de snelsluiters van een zijwiel los. Vervolgens kunt u met gemak het zijwiel van uw fiets schuiven, waarna u vervolgens hetzelfde doet aan de andere kant van uw fiets. De wielen kunt u vervolgens gewoon achterin de auto of de caravan leggen. Hierna kunt u de fiets desgewenst, net zoals elke andere fiets, gewoon achterop de fietsendrager plaatsen. Dit is veel gemakkelijker dan een standaard driewielfiets voor ouderen, waarbij de wielen niet gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd.

Binnen een paar minuten weer op weg

Aan dit hele proces komt geen steeksleutel of schroevendraaier te pas. Een kind kan de was doen. Maar wij horen u al denken; hoe krijg ik vervolgens de wielen weer op mijn fiets zonder de hulp van mijn fietsspecialist?  Dat is eigenlijk net zo simpel als wanneer u de wielen eraf haalt. Wij laten u graag bij de aankoop van onze zijwielen voor volwassenen zien hoe het werkt. Binnen een paar keer heeft u het systeem onder de knie. U schuift simpelweg de wielen weer tussen de snelsluiters en sluit deze. Eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming kunt u dus binnen een paar minuten al op de fiets zitten. U hoeft dus niet de gereedschapskist erbij te halen zoals wanneer u wielen op een standaard driewielfiets voor ouderen zou monteren. Voor u het weet fiets u al door het glooiende Franse landschap  naar de lokale boulangerie voor een vers warm stokbrood, terwijl uw partner ondertussen de spullen in het vakantiehuisje zet.

In deze video van Swinging Wheels, kunt u onder meer zien hoe makkelijk u zelf de wielen van de fiets kunt halen. Veel fietsplezier!

Laat een reactie achter