Swinging Wheels - Driewielers

Standing Wheels

stabiel en degelijk

Vaste Zijwielen Swinging Wheels

WS-20726-web

Onze Standing Wheels zijn de vaste zijwiel-optie van Swinging Wheels. Om eerlijk te zijn is de omschrijving van vaste zijwielen voor onze Standing Wheels eigenlijk de understatement van de eeuw. De Standing Wheels zijn het neusje van de zalm. De Rolls-Royce onder de driewiel-toepassingen.

De gebruikte materialen zijn onder andere hoogwaardig RVS, linkse schroefdraad, rechtse schroefdraad, diverse 3D-geprinte onderdelen, luxe spatborden, Schwalbe banden en schijfremmen op allebei de wielen. Het totale design is een lust voor het oog. Uw eigen fiets wordt omgebouwd tot een volwaardige driewieler terwijl u de A1 kwaliteit van uw eigen fiets of E-bike behoudt. Bij ombouw naar Standing Wheels wordt uw achterwiel uit de fiets gehaald en de versnellingsnaaf N7/N8 word hergebruikt. Ook wordt het Standing Wheels-frame achter in uw eigen fiets gemonteerd.

Natuurlijk hebben wij in Ede één of meerdere omgebouwde fietsen met Standing Wheels op voorraad.

- Prijs Standing Wheels inclusief montage € 1495,- incl. BTW. (prijsopgave montage bij Swinging Wheels in Ede)

- Prijs Standing Wheels exclusief montage € 1495,- incl. BTW.

Bij aanschaf van de Standing Wheels krijgt u een gratis lesuur ter waarde van € 50,- te volgen bij Swinging Wheels in Ede. De Standing Wheels kunnen natuurlijk ook via uw eigen fietsspecialist geleverd worden. De montagekosten van de fietsspecialist zijn in overleg met uw eigen fietsspecialist. Het is van belang dat dat de Standing Wheels door een gekwalificeerde monteur worden geïnstalleerd.

WS-20721-web