Voorkom vallen met de fiets! – Eerst Proberen? – HUUR!

Voorkom vallen met de fiets!
U kunt nog uitstekend fietsen, maar herkent uzelf in de volgende punten;

  1. U wordt onzekerder bij opstappen.
  2. U wordt onzekerder bij afstappen.
  3. U wordt onzekerder bij stoppen.

Wanneer u zichzelf in één van bovenstaande punten herkent, loopt u een verhoogd risico om met de fiets te vallen. Voorkomen is beter dan genezen, dus waarom probeert u onze verende zijwielen voor volwassenen niet? Rijden met verende zijwielen is even wennen, maar het went sneller dan rijden met vaste zijwielen. Hoe snel u went aan onze steunwielen is onder meer afhankelijk van uw conditie, maar bovenal van uw wil om te blijven fietsen!


Wij  zien vaak dat mensen met onze zijwielen na een weekje de slag te pakken hebben en nog jaren met plezier blijven fietsen. Ook ouderen fietsen met onze steunwielen voor volwassenen gerust nog jaren door.
​ 
Steeds vaker vragen klanten ons of zij een fiets met zijwielen een week kunnen huren. Dat kan! In Ede kunt u een Swinging Wheels-fiets huren waarvan de verende zijwielen in hoogte verstelbaar zijn. U kunt dan met een gerust hart in uw eigen omgeving uitproberen hoe onze zijwielen u weer zekerheid op de weg geven.
​​De Swinging Wheels zijn afneembaar en de fiets kan op de fietsendrager. De fiets kan worden gehuurd voor een periode van minimaal vijf dagen vanaf € 200,- (incl. BTW). Swinging Wheels heeft meerdere fietsen en E-bikes op voorraad voor verhuur. Het is echter raadzaam om vooraf te reserveren.
www.swingingwheels.nl

Laat een reactie achter